dilluns, 23 de maig de 2016

Viatge a Holanda 1r batxillerat : Intercanvi Terrassa – Purmerend 2015-2016 / INS de Terrassa - Da Vinci College Exchange

Durant el passat més d'abril un grup d'alumnes dels diferents primers de Batxillerat vam fer un intercanvi amb alumnes de l'escola Da Vinci de Purmerend, una localitat holandesa. L'intercanvi ha estat una bona experiència amb la qual hem pogut arribar a practicar l'anglès d'una manera intensiva, però en un periode curt de temps, i ens ha permès aprendre i millorar en la llengua anglesa. La relació amb les famílies i els "partners" amb qui ens allotjàvem ha estat bona en tots els casos. L'intercanvi també ens ha donat l'oportunitat de poder conèixer la forma de viure i cultura d'Holanda d'una manera propera. A més, vam poder visitar diferents pobles i ciutats com Amsterdam, Purmerend o Hoorn. Com a conclusió, creiem que és una experiència que s'ha de viure una vegada a la vida i que ha de tenir continuïtat a l'institut, ja que és enriquidora tant personalment con lingüísticament.
 David Matilla i Alba Pascual (1r Batx. C)


We are all very pleased with our trip to the Netherlands last April. We really loved it. We encourage prospective students to visit this country as it is very nice. Amsterdam, with its canals, Red Light District, museums. They were unbelievable! And Purmerend, a small town in which the air we breathed was peaceful and quiet. The food was also very good. If you want to go there, take a full purse and a few jackets!

It was one of the best trips in my life, absolutely.

Jaume Egea (1st Batxillerat D)
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada